Ladataan Ryhmäkoulutukset
Tämä tapahtuma on mennyt.

LEAN-JOHTAMINEN (1 PV)

Kaipaatko apua jäsentämään päässäsi, mistä LEAN-johtamisessa on kysymys? Haluatko kokreettisia ideoita ja esimerkkejä siitä, mistä kannattaa aloittaa ja mitkä ovat askelmerkit porukkaa innostavaan muutosmatkaan?

Jos pohdit;

  • Mitä LEAN on? Mistä koko toimintatavassa on oikeastaan kyse?
  • Miten aloittaisin Lean-matkan suomalaisessa yrityksessä?
  • Miten valmennan ja kehitän itseäni sekä muita muutoksessa?
  • Miten tempaisen koko henkilöstön mukaan kehittämään toimintaa yhdessä?

Niin varaa paikkasi jo tänään tehokkaaseen LEAN-valmennuspäivään.

Valmennuksen tuloksena opit ymmärtämään LEANin viisi kivijalkaa ja näiden vaikutuksen yrityksen toimintaan ja johtamiseen. Päivän aikana LEAN-työkaluista tulee tutuiksi visuaalinen johtaminen, prosessinäkökulma johtamisen tueksi ja yrityksen vakioinnin eri tasot. Tavoitteena on luoda selkeä näkemys, millaista muutosta LEAN-matkan aloittaminen edellyttää yrityskulttuurilta ja johtamiselta. Päivän päätteeksi koostetaan ajatukset paperille, jolloin lähdet kotimatkalle konkreettinen LEAN-roadmap takataskussasi.

Valmentajiana toimivat LEAN-ammattilaiset, jolloin päivä koostuu sekä käytännönläheisestä valmentamisesta että yrityselämän konkreettisista esimerkeistä. Valmentajamme ovat olleet rakentamassa LEAN-kulttuurimuutosta alun rämpimisestä systemaattiseen toimintaan saakka. Asiakkaiden arvio LEAN-valmentajan osaamisesta on 4,7 (asteikolla 1-5). LEAN-johtamispäivä tarjoaa punaisen langan LEAN-toimintatavan luomiseen johtamisen näkökulmasta.

LEAN-JOHTAMINEN (1 PV) HINTA

Kokoa oma ryhmä 10-15 hlö, 370 € (+ alv. 24 %) / hlö

Sekaryhmä 10-15 hlö, 470 € (+ alv. 24 %) / hlö

LEAN-johtamispäivä tarjoaa punaisen langan LEAN-toimintatavan luomiseen. Tervetuloa mukaan tai voimme tulla myös teidän tiloihin – tällöin ota yhteyttä. Jos kyseessä oleva päivä ei sovi sinulle, tutustuthan tarkemmin koulutuskalenteriimme. Kannattaa myös seurata meitä Facebookissa, sillä ilmoitamme siellä tulevista koulutuksista.

 
Fadenon LEAN valmentajilla Katilla ja Riitalla on pitkän linjan kokemus alalta ja meitä yhdistää käytännönläheinen halu auttaa yrityksiä poimimaan LEANista omaan toimintaansa parhaat keinot. Koulutuksissamme on myös kivaa, nähdään siellä!

Kanssamme LEAN on siistiä!